Search for content, post, videos

Sunt pregatit sa am un copil adoptat?

Cuplurilor infertile nu le ramane uneori decat solutia de a adopta un copil. Cu toate acestea, nu intotdeauna adoptia reprezinta o solutie la care partenerii de cuplu sa poata face fata cu usurinta, fiind o responsabilitate majora asumata pentru tot restul vietii.

Adoptia presupune infierea unui copil abandonat din centrele de plasament, in cele mai intalnite cazuri. Ambii parinti trebuie sa priveasca cu mare responsabilitate acest demers, fiind o adevarata strategie de viata pe termen lung pe care si-o asuma impreuna.
Obisnuinta cu copilul adoptat, comportamentul acestuia, modificarea stilului de viata, dar si schimbarile financiare reprezinta idei la care partenerii ar trebui sa cantareasca cu mult timp inainte de a face un prim pas.
Nu de putine ori, parintii care adopta un copil se regasesc in fata faptului implinit, dorind sa renunte la aceasta sarcina. Singurul care va avea de suferit intr-o asemenea situatie este copilul adoptat care va fi respins inca o data de familia in care spera ca se va integra.
CONTINUAREA PE BEBELU.RO

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *