Search for content, post, videos

Sexul in timpul sarcinii afecteaza bebelusul?

In perioada sarcinii, tot mai multe cupluri intampina dificultati in ceea ce priveste viata lor sexuala. Sexul in timpul sarcinii se dovedeste a fi destul de absent mai ales din teama ca bebelusul sa nu fie afectat.
Primul trimestru de sarcina se dovedeste a fi destul de putin activ sexual intrucat dereglarile hormonale care au loc in tot acest timp determina absenta libidoului sexual. Incepand cu cel de-al doilea trimestru de sarcina, ambii parteneri resimt o nevoie tot mai mare de a intretine raporturi sexuale. In ultima perioada a sarcinii libidoul sexual va scadea intrucat femeia insarcinata nu se mai simte atat de confortabil ca in cel de-al doilea trimestru de sarcina.

Chiar daca majoritatea cuplurilor considera ca sexul in timpul sarcinii pot vatama bebelusul, medicii considera ca actul sexual este un lucru normal si chiar ajutator al organismului femeii. Cu toate acestea, spre sfarsitul perioadei de sarcina, cel putin in ultimile doua trei saptamani specialistii pot recomanda o perioada de abstinenta intrucat orgasmul poate declansa contractiile nasterii, existand astfel riscul unei nasteri premature.

CONTINUAREA PE BEBELU.RO

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *