Search for content, post, videos

Semne care prevestesc un avort spontan

Daca te confrunti cu crampe, sangerari sau pierderea brusca a simptomelor de sarcina, nu intra in panica, aceste simptome pot fi normale, insa ar fi bine sa iti suni doctorul pentru a te asigura ca nu ai avut un avort spontan.

Un avort spontan este definit ca pierderea sarcinii inainte de 20 saptamani dupa care, este considerat un fat mort. Cele mai multe femei insarcinate apeleaza la Dr. Google atunci cand se confrunta cu un simptom ingrijorator si incep sa isi imagineze ce este mai rau. Cu toate acestea, aminteste-ti ca multe dintre semnele de avort spontan pot fi considerate semne normale ale sarcinii.

Deci, inainte de a fugi spre camera de urgenta, noteaza-ti intrebarile si ale partenerului tau si suna-ti medicul ginecolog pentru a programa un examen pelvin sau cu ultrasunete, deoarece numai un medic poate confirma daca a avut loc un avort spontan.
Din ce in ce mai multe femei au parte de avorturi spontane sau moartea fatului in primele luni de sarcina. Astfel inainte sa te apuci sa achizitionezi un patut bebe sau alte articole pentru copil ar trebui sa te gandesti la sanatatea ta si a fatului.
Iata cateva semne care pot prevesti un avort spontan
Sangerari
Unul dintre primele semne de avort spontan este dat de sangerare, variind de la o nuanta de rosu la alta. Desigur exista multe femei care au avut sangerari la inceputul sarcinii si care au avut parte de o sarcina normala si sanatoasa.

CONTINUAREA PE BEBELU.RO

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *