Search for content, post, videos

Saptamana 6 de sarcina

Chiar daca pentru inca cateva saptamani bune nu veti sti daca o sa aveti un baiat sau o fata, acest lucru este bine stabilit de pe acum.

Pentru lista completa de saptamani :  Sarcina pe saptamani.

Cititi :  Saptamana 5 de sarcina

Bine-inteles ca soacra dumneavoastra stie ca e baiat, iar sora dumneavoastra e sigura ca e fata. Si nepotul dumneavoastra de 5 ani, care e expert medical, spune ca e absolut sigur ca e baiat (si daca e fata, nu vrea sa stie nimic de ea). Nu este amuzant cum sa cred oamenii clarvazatori?

Va intrebati ce atceva se intampla in aceasta saptamana cu corpul vostru? Cititi in continuare..

   La ce va ganditi:

„Daca imi pun capul in maini si ma sprijin de birou, va arata ca si cum as munci din greu, si nimeni nu va sti ca de fapt dorm.”

Corpul dumneavoastra:

Va puteti simti foarte obosita sau pueti avea greturi (sau chiar ambeledaca sunteti mai „norocoasa”), iar sanii va vor durea ingrozitor. Toate acestea se intampla datorita nivelului ridicat al hormonilor, ce pot concura cu cei ai unui adolescent.

Daca nu puteti sta treaza mai mult de jumatate din film, da-ti vina pe copil. Oboseala, extenuarea este adesea unul din primele semne ale sarcinii. Va veti recapata din puteri abia la inceputul celui de-al doilea trimestru de sarcina. Oboseala chiar va poate dobora, asa ca cel mai bine este sa va odihniti.

Chiar daca este ultimul lucru de care ati vrea sa auziti in acest moment, exercitiile moderate sunt o modalitate excelenta de a indeparta oboseala. Incercati plimbarile scurte, miscari de streching sau de yoga pentru a va recupera energia.

Copilul dumneavoastra:

In aceasta saptamana incepe un proces rapid de dezvoltare celulara al copilului dumneavoastra, care arata acum ca un mic mormoloc, cu o mica coada si un mic cap. Au inceput sa se formeze ochii, urechile si gura.

Tot in aceasta saptamana:

Inima copilului bate regulat, desi prea incet pentru a o putea auzi.
Bratele abia incep sa se dezvolte.
Copilul are acum o lungime de 3-4 mm.

Cititi :  Saptamana 7 de sarcina

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *