Search for content, post, videos

Saptamana 42 de sarcina

Pentru lista completa de saptamani :  Sarcina pe saptamani.

Cititi : Saptamana 41 de sarcina

Chiar daca vi se pare ca cineva va face o gluma proasta, stati linistita veti naste curand. Majoritatea medicilor nu vor permite ca sarcina sa avanseze mai mult de saptamana 42, asa ca nasterea este foarte aproape. Asa ca puteti sa multumiti medicinei moderne, in sfrasit va veti cunoaste bebelusul. Va intrebati ce atceva se intampla in aceasta saptamana cu corpul vostru?

La ce va ganditi: „O sa fiu insarcinata pentru tot restul vietii, asa e?”

Corpul dumneavoastra: Probabil ca va intrevati cu ce ati gresit de ati fost nevoita sa mai asteptati inca doua saptamani peste termen pentru a va cunoaste bebelusul. Nu disperati, stim ca va simtiti inconfortabil, dar micutul sta foarte bine in burtica dumneavoastra. Relaxati-va! Este cel mai bun lucru pe care il puteti face.

Copilul dumneavoastra: Asa cum spuneam, doar aproximativ 10% dintre femeile aflate la prima sarcina nasc la termen. Totusi nu veti fi la nasfarsit insarcina, chiar daca asa vi se pare acum. Sunt extrem de rare cazurile in care o sarcina avanseaza mai mult de 42 de saptamani. Bebelusii care se nasc la aceasta varsta au parul si unghiile destul de mari. Din pacate pielea lor poate fi uscata, dar acesta nu este un lucru ingrijorator. La nastere nou nascutii au cam 70 de reflexe deja dezvoltate. Bebelusul dumneavoastra are acum o lungime de cca 533 mm si o greutate de 3625 – 4100 grame, sau chiar mai mult.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *