Search for content, post, videos

Saptamana 41 de sarcina

Pentru lista completa de saptamani :  Sarcina pe saptamani.

Cititi : Saptamana 40 de sarcina

Acum ca data probabila a nasterii a trecut, probabil ca va simtiti putin frustrata. Desi stiti ca multe femei aflate la prima sarcina depasesc acest termen, nu va simtiti mai bine. Totusi probabil ca simtiti un mic confort la gandul ca milioane de femei au trecut prin aceleasi lucruri ca si dumneavoastra. Nu disperati, bebelusul va veni curand si va fi foarte fericit sa va vada. Va intrebati ce atceva se intampla in aceasta saptamana cu corpul vostru?

La ce va ganditi: „Iti bati joc de mine? Iesi afara! Iesi afara! Iesi afara!”

Corpul dumneavoastra: Daca cititi acest articol, probabil ca inca sunteti insarcinata. Mai este o posibilitate, si anume ca medicul sa va fi calculat gresit data probabila a nasterii, asa ca nu disperati. Daca tot veni vorba de stres, odata ce ati depasit termenul, probabil ca medicul va va trimite sa faceti un nonstres test, pentru a se asigura ce totul este in regula cu bebelusul. Mai mult probabil ca va va face si o ecografie pentru a verifica lichidul amniotic. In cazul in care medicul considera ca bebelusului i-ar fi mai bine afara probabil o sa va spuna despre inducerea nasterii. Daca sunteti impotriva inducerii nasterii, puteti incerca cateva remedii naturiste cum ar fi: mancati ceva iute, stimulati-va mameloanele, mergeti mai mult pe jos, faceti sex.

Copilul dumneavoastra: Dumneavoastra sunteti mai mult decat pregatita sa nasteti, dar se pare ca bebelusul nu este gata sa-si paraseasca inca confortabila „casa”. Si cum fiecare zi fara sa va tineti bebelusul in brate pare a fi o eternitate, va veni curand. Vestea cea buna este ca bebelusii ascuti peste termen cresc mai mult in greutate, au mai mult par si sunt mai activi. Bebelusul va avea la sfarsitul acestei saptamani in jur de 3450 grame greutate si 533 mm lungime.

Cititi : Saptamana 42 de sarcina

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *