Search for content, post, videos

Radu Valcan, marturisiri inedite despre cum a aflat ca sotia lui e insarcinata: ”S-a intamplat exact cand…”

Adela Popescu si Radu Valcan vor deveni parinti pentru a doua oara, iar acum prezentatorul TV a dezvaluit cum a aflat ca sotia lui este insarcinata din nou.

In direct, in cadrul unei emisiuni TV, Radu Valcan a povestit cum a aflat ca va fi din nou tatic.

“Incepe sa i se vada putin burtica si ne-am decis sa anuntam. Ne doream foarte tare un al doilea copilas. Acum este vorba despre un fratior, este baiat. Cu siguranta o sa vina acel moment cand amandoi o sa aiba si o surioara.

Nu ne-a luat prin surprindere, ne doream si stiam ca se va intampla in perioada imediat urmatoare. S-a intamplat exact cand ne-am propus. Mi-a zis sa ma duc sa iau un test ca are un feeling si intr-adevar s-a adeverit”, a declarat Radu Valcan.

Marti, Adela Popescu a anuntat ca este din nou insarcinata, urmand sa aduca pe lume tot un baietel: “Dragii mei, de ceva vreme incerc sa imi gasesc curaj sa… Ce incerc eu sa spun este foarte important. Sunt insarcinata. E baietel. N-am avut pofte, nu mi-a fost rau. Trei luni am tinut secret, n-au stiu decat mamele noastre”, a anuntat Adela Poescu in diect la emisiunea Vorbeste lumea, pe care o modereaza la Pro TV alaturi de Cove.

Adela Popescu si Radu Valcan s-au casatorit in 2015, intr-un cadru de poveste, iar la scurt timp cei doi au devenit parintii unui baietel pe nume Alexandru.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *