Search for content, post, videos

Produse pe care nu trebuie sa le folosesti pe bebelusi

Exista multe produse pentru bebelusi, dar atat de putin timp sa te informezi despre ele. Multe dintre acestea trebuie studiate cu foarte mare atentie inainte de a fi achizitionate.

Unele dintre produsele pentru copii, desi par banale la prima vedere, sunt cu adevarat periculoase pentru micuti. Iata doar trei tipuri dintre acestea care pot genera numeroase probleme de sanatate micutilor.

Lotiuni solare care contin chimicale
Exista multa confuzie atunci cand vine vorba de protejarea pielii, asa ca asigura-te ca nu cazi in plasa miturilor despre protectia solara.

Parintii vor sa minimalizeze cantitatea de chimicale pe care o absoarbe corpul copiilor asa ca trebuie sa aleaga lotiuni solare bazate pe ozid de zinc. Va proteja copilul de arsurile solare si de iritatii.

Pana la varsta de 6 luni, bebelusii pot fi protejati de soare cu ajutorul hainelor care blocheaza ultra-violetelor si evitatea contactului direct cu razele solare.

Dupa varsta de 6 luni aplica lotiunea cu 20 de minute inainte de a iesi la soare si reaplica la fiecare doua ore.

Cand vine vorba de protectia solara sub forma de spray, evit-o pana cand copilul este mai mare. Chiar si la varsta de 2-3 ani exista riscul de inhalare a protectiei solare si iritarea cailor respiratorii.

Gelul de dus parfumat
Pielea bebelusului poate fi deteriorata in timpul bailor. Parintii ii pot rani in timpul bailor, atunci cand ii curata, avand tendinta sa ii frece prea tare, chiar daca ei nu prea se murdaresc.

Protejeaza pielea bebelusului folosind produse de curatare cu o formula delicata, fara parfumuri sintetice, parabeni si sulfati.

Pudra de bebelusi
Cum poate fi un produs destinat bebelusilor atat de daunator. Particulele sunt iritante pentru plamanii bebelusilor si pot cauza probleme respiratorii.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *