Search for content, post, videos

Primele semne ale sarcinii

 

   Simptomele sarcinii variaza de la o femeie la alta, existand numeroase semne ce pot ajuta la depistarea sarcinii.

Daca crezi ca ai putea fi insarcinata cea mai rapida metoda de a afla este testul de sarcina cumparat de la farmacie.

Iata cateva din cele mai comune simptome ce pot ajuta la depistarea unei sarcini :

Lipsa menstruatiei lipsa mentruatiei intr-o luna poate indica faptul ca un copil este pe drum, dar deasemenea menstruatia poate intarzia si datorita unor modificari hormonale ce au loc in organismul tau.

Durerea sanilor Schimbarile hormonale datorate sarcinii fac pieptul sa se umfle si sa se simta mai greu ca de obicei, mult mai sensibil ca de obicei.

Oboseala Copilul incepe sa consume din propriile tale rezerve de calorii pentru a creste inca din primele saptamani asadar corpul tau se poate simti lipsit de energie.

Greata Greata de dimineata sau greata provocata de anumite parfumuri pe care le mirosi pot fi un semn ca esti insarcinata.

Ameteli Ametelile din primele saptamani de sarcina sunt comune datorita faptului ca vasele de sange se dilata si presiunea sangelui scade.

Pete Apar sangerari in diferite perioade, mai deschise la culoare, abundente dar care nu dureaza mult. Se intampla atunci cand ovulul fertilizat se lipeste de uter.

Schimbarea starilor de spirit Nivelul hormonilor creste pe perioada sarcinii facandu-te sa devii mult mai emotionala decat de obicei.

Din nefericire aceste siptome nu sunt specifice doar sarcinii ele pot aparea si atunci cand esti bolnav. In plus aceste simptome pot lipsi la unele femei asa ca ar trebui sa faci un test de sarcina de cate ori crezi ca este necesar.

Te-ar putea interesa si: Sarcina pas cu pas

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *