Search for content, post, videos

Pozitii sexuale pentru a ramane insarcinata

Cele mai potrivite pozitii atunci cand incercati sa concepeti un copil sunt cele cu barbatul deasupra. O astfel de pozitie va permite asezarea unei perne sub bazin imediat dupa ce contactul sexual s-a incheiat.

Pastrand aceasta pozitie timp de 20 de minute, permiteti spermatozoizilor sa treaca prin cervix cu o mai mare usurinta, inlesnindu-le calea catre ovule. Sfat important: folositi doar perine de marimi reduse sau medii pentru ca pozitia sa aiba efectul scontat.

O alta varianta posibila este si cea in care barbatul se afla in spate, accesul spermei spre cervix in acest caz fiind destul de usor.

Pozitii de evitat
Evitati sub orice forma pozitiile in care femeia sta deasupra, in picioare sau in pozitie sezut, cazuri in care facilitati scurgerile de sperma in afara uterului, sansele de a ramane insarcinata reducandu-se considerabil.

Pentru mai multa pasiune intr-o relatie afla cat mai multe pozitii sexuale, surprinde-ti partenerul cu noi tehnici de facut dragoste.

<

2 comments

  • <cite itemprop="author">TransmisiidpNavaMama</cite>

    frumoss..exact asa o sa fuck

  • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

    Caut persoane dinamice, ambitioase si organizate, cu viziune, care vor un loc de munca part- time si venituri suplimentare. Doresc in echipa mea doar persoane serioase, perseverente, disciplinate care-si doresc sa castige bani in functie de munca depusa si de gradul de implicare. Pentru mai multe detalii despre inscriere si modalitatile de colaborare trimiteti un mail cu textul: info pe adresa de mail: doinagolpoian@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *