Search for content, post, videos

Octavia Geamanu, marturisiri despre motivele pentru care nu mai are curaj sa faca un copil: ”E foarte greu!”

Octavia Geamanu traieste o poveste de iubire superba alaturi de Marian Ionescu, liderul trupei Directia 5, are un copil, insa ea este de parere ca nu-si va mari familia de curand.

In cadrul unui interviu, prezentatoarea TV a marturisit ca amana marirea familiei, pentru ca este foarte complicat sa ai un copil.

“Daca atunci cand am nascut raspundeam cu zambetul pe buze si spuneam ca da, mai vreau inca un fratior pentru Andrei sau o surioara, acum sunt destul de retinuta cand trebuie sa raspund la aceasta intrebare pentru ca nu mai am curaj, adica este foarte greu. Este frumos, dar e greu, greu rau de tot. Desi nu am motive sa ma plang pentru ca nu sunt singura cu Andrei si ma ajuta cineva, e si Marian foarte implicat, dar nu vreau sa-mi fortez norocul pentru ca nu stii ce se intampla mai tarziu. „In acelasi timp stiu foarte bine ca ce ne e scris in frunte ne e pus, asa ca indiferent de ceea ce spun eu astazi, viitorul meu e scris, asa ca, daca intr-o zi va trebui sa mai vina un fratior sau o surioara, se va intampla”, a spus sotia lui Marian Ionescu potrivit presei mondene.

Octavia Geamanu (32 ani) si Marian Ionescu (53 ani), liderul trupei Directia 5, s-au casatorit, in februarie 2015, in secret. Evenimentul a avut loc la Galati, iar in ziua cununiei, Marian Ionescu nu a renuntat la tinuta si atitudinea rock si nici tanara lui sotie, Octavia, nu a adoptat o rochie eleganta sau o coafura extravaganta, ci a ales sa poarte o haina din blana si o fusta neagra.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *