Search for content, post, videos

Nasterea prin cezariana – cum sa iti tii temerile deoparte?

Nasterea prin cezariana aduce odata cu ea o serie intreaga de probleme si framantari pentru orice femeie insarcinata.

Cu toate acestea, nasterea prin cezariana poate fi considerata uneori a fi unica solutie pentru ca bebelusul sa vina pe lume in siguranta, fiind in acest mod in afara oricarui pericol. De asemenea, atunci cand situatia medicala a mamei impune medicii pot decide ca femeia sa nasca prin interventie chirurgicala.

Anestezia din timpul nasterii este considerata de cele mai multe unul dintre cele mai stresante momente. Pentru ca aceste temeri sa fie tinute deoparte, viitoarea mamica va trebui sa poarte o discutie eficienta atat cu medicul obstretician, cat si cu medicul anestezist. Prin comunicarea cu specialistii femeia va fi mult mai linistita, cunoscand modul de desfasurare al anesteziei, dar si medicatia ce ii va patrunde in organism. Ceea ce aduce una dintre cele mai mari framantari este modul de realizare al interventiei. In functie de natura interventiei femeia va putea fi adormita complet in timpul nasterii, fie va putea fi treaza, participand activ la nasterea bebelusului.

 CONTINUAREA PE BEBELU.RO

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Mason Storm Dan Pintican</cite>

    E SIMPLU….ITI LASI SOTUL SA STEA LINGA TINE TOT TIMPUL….IN SPECIAL IN SALA DE OPERATIE….SI,DACA NU IL LASA MEDICII,VA INTRA CU FORTA CUM AM FACUT EU( DACA NU E PAMPALAU)….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *