Search for content, post, videos

Monitorizarea in sarcina

Monitorizarea in sarcina reprezinta aproape o obligativitate pentru orice femeie insarcinata. In acest mod, gravida va cunoaste care este evolutia sarcinii, starea de sanatate a fatului, va putea fi evaluata activitatea cardiaca a acestuia si nivelul sau de dezvoltare.

In plus, prin monitorizarea in sarcina femeia va putea fi informata cu privire la data aproximativa a nasterii, planificand in acest mod cel mai pretios moment al vietii – intalnirea cu bebelusul.
Pentru ca lucrurile sa mearga pe fagasul firesc, monitorizarea in sarcina se va face incepand cu prima saptamana de viata intrauterina. Inca din momentul in care exista suspiciunea ca ai putea fi insarcinata este indicat sa te prezinti la medic in vederea confirmarii sarcinii. In cazul in care urmeaza sa aduci pe lume bebelusul mult asteptat, atunci mai mult ca sigur medicii te vor indruma sa efectuezi un set obligatoriu de analize si sa tii legatura permanenta cu cabinetele medicale de specialitate. Cu alte cuvinte, evaluarea medicala a sarcinii incepe din prima saptamana de sarcina si se sfarseste atunci cand are loc nasterea, moment din care mama si bebelusul vor fi evaluati diferit.

CONTINUAREA PE BEBELU.RO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *