Search for content, post, videos

Mirela Vaida, marturisiri despre poftele care-i dau batai de cap in timpul sarcinii

A surprins pe toata lumea atunci cand a marturisit ca este insarcinata pentru a treia oara, insa Mirela Vaida este mai fericita ca niciodata si, mai mult de atat, a vorbit despre poftele care-i dau batai de cap.

Astfel, celebra prezentatoare TV a marturisit ca deja toti colegii ii cunosc poftele de graviduta, pentru ca merge cu borcanele de muraturi, dupa ea, la filmari.

‘Am pofta de mancare acra si piperata. Nu mananc excesiv, dar am aceste pofte. Vin cu borcanul de castraveti murati in culise. Fetele ma mai machiaza, eu mai mananc un cornison. Nu am luat decat doua kilograme in aceste cinci luni, sunt mai bine decat ma asteptam’, a declarat Mirela Vaida in cadrul emisiunii ‘Prietenii de la 11’.

Intr-un interviu pentru okmagazine.ro, Mirela Vaida a marturisit ca se afla in luna a cinccea de sarcina si ca cel de-al treilea copil va fi un baietel.

„Aveam deja 30 de ani, eram casatorita de trei ani cu Alexandru si ne doream copii. Numai ca, la fel ca in cazul multor familii, nu ne-a iesit planul din prima. Eu am pierdut doua sarcini si, pana nu mi-am facut toate investigatiile si nu mi-am rezolvat toate problemele, nu prea s-a legat. Si dup-aia s-a „spart conducta. A venit Carla, la un an si jumatate dupa aceea a venit Vladimir si, dupa alti doi ani si jumatate, iata ca vine si al treilea copil, pe cale naturala, spontana, fara niciun tratament sau ajutor”, a declarat Mirela Vaida.
„Intru in luna a cincea. Or sa fie mai multi baieti in casa!…

…Carla m-a mai vazut o data cu burtica, desi era micuta. Sunt curioasa cum vor reactiona, pentru ca inca nu e vizibila burtica si nici n-am vorbit prea multe cu ei. Am intrebat-o, in schimb, pe Carla ce nume i-ar placea, dintre Tudor, Stefan sau Iancu, si ea mi-a spus ca ii place Mircea. Parca nu l-as boteza Mircea, dar ne mai gandim. Eu aveam niste variante daca era fata, Elena sau Ana, dar n-a fost sa fie fata. Dar se pare ca o vom rezolva si pe asta, ca sotul meu mi-a zis intr-o zi: „Daca tot sunt trei acum, doi baieti si o fata, hai sa mai facem unul, poate iese tot fata”, a mai spus ea.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *