Search for content, post, videos

Marele regret din viata Antoniei: ”Maya nu si-a cunoscut fratii. Mi-ar placea sa o pot aduce si pe ea in tara!”

Antonia se mandreste cu o cariera de invidiat, dar si cu o familie frumoasa, pe care si-a construit-o alaturi de Alex Velea. Aceasta are, insa, un mare regret, faptul ca fiica ei, Maya, nu si-a cunoscut niciodata fratii, pe Akim si Dominic.

Ea a dezvaluit, in cadrul unui interviu, ca se bucura din plin de fiecare moment petrecut alaturi de cei dragi, dar ii pare ra ca fiica ei e departe.

”Ne ajuta foarte mult parintii nostri, ei stau cu Dominic si Akim atunci cand noi avem concerte si filmari. Maya este in Italia, deja este mare, merge la scoala, este pasionata de dans si ii place sa si cante. Invata bine si sunt extrem de mandra de ea. Mi-ar placea sa o pot aduce si pe ea in tara, deja de prea multi ani nu am putut sa fac acest lucru si mi-as dori sa ii cunoasca si pe fratii ei, altfel decat pe Skype.

Dominic este un copil energic, merge la gradinita, ii place sa danseze si deja canta, insa Akim este inca micut sa aiba anumite preocupari, dar creste si ne bucuram de fiecare zi impreuna. Dominic il iubeste foarte mult si are grija de el”, povesteste Antonia.

De asemenea, ea a dezvaluit ca se ocupa de treburile casnice, fara sa-i fie jena de acest lucru: . ”Cand sunt acasa, imi place sa fac curatenie, sunt o persoana organizata si obsedata de curatenie. Si imi mai place si sa fac dulciuri, insa nu sa spal si vase”, a mai spus jurata ”The Four – Cei 4”.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *