Search for content, post, videos

Laura Cosoi te invata ce sa mananci daca esti insarcinata! Salata de orez cu valeriana, un preparat delicios

Daca esti insarcinata si nu mai stii ce sa mananci tine cont de sfaturile Laurei Cosoi si prepara-ti o salata satioasa, cu gust exotic, ce te va ajuta sa-ti pastrezi energia si sa te simti bine.

Laura Cosoi a devenit mama in urma cu o luna de zile, iar acum se bucura din plin de momentele petrecute alaturi de fiica ei. Este, insa, extrem de activa pe retelele de socializare si pe blog, fapt pentru care iti propunem sa incerci aceasta salata de orez cu valeriana.

Ai nevoie de:

Ingrediente:

Orez salbatic combinat cu orez basmatic;
Ceai de menta sau menta proaspata;
50 ml ulei de masline
40 gr merisoare uscate
Salata valeriana
Otet balsamic
Miez de nuca
Piper

Preparare:

Se fierbe orezul in ceai de menta pentru aproximativ 17 minute, se scurge si se lasa la racit. Pana s-a racit orezul, am pregatit un dressing din 50 ml ulei de masline cu 30 g de merisoare uscate si putina sare grunjoasa amestecate, pisate intr-un mojar. Am adaugat sosul peste aproximativ 50 g de valeriana, am adaugat otet balsamic si am piperat cu mix de boabe de piper proaspat macinate. Peste orezul racit asezi aceast mix valeriana si miezul de nuca zdrobit!

„Orezul face parte din grupul de alimente care, pentru viitoarele mamici, ar trebui sa constituie baza meselor zilnice. Fiind o sursa importanta de fibre, vitamine si carbohidrati, acesta furnizeaza combustibilul esential pentru energie.”, a scris Laura Cosoi pe blogul personal.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *