Search for content, post, videos

Laura Cosoi, despre ce mananca in timpul alaptarii: ”Ar fi intelept sa nu schimb reteta!”

Alaptarea este deosebit de importanta pentru cresterea si dezvoltarea unui copil, motiv pentru care fiecare mama trebuie sa acorde atentie acestui proces si, mai mult de atat, sa aiba grija ce mananca. Laura Cosoi, care a devenit mama in urma cu aproape doua luni de zile, a dezvaluit pe blogul personal de ce reguli tine cont.

Astfel, intrebata de internauti ce alimente consuma in timpul alaptarii, ea n-a stat pe ganduri si a impartasit cu internautii care sunt regulile pe care le respecta cu sfintenie.

”1. Beau multa apa, pentru ca alaptarea deshidrateaza. Sunt necesari minimum 3 litri de apa pe zi pentru a evita probleme legate de deshidratare. Bineinteles, beau apa plata, nu bauturi carbogazoase.

2. Nu mananc sarat, pentru ca asta ar insemna ca organismul meu sa retina in tesuturi cantitatea de apa pe care o beau.

3. Nu mananc picant, pentru ca lucrul acesta ar putea sa o deranjeze pe Rita, in sensul ca laptele si-ar putea schimba gustul. Daca ei ii place laptele asa cum e acum, ma gandesc ca ar fi intelept sa nu schimb „reteta”.

4. Nu mananc alimente care baloneaza. Lucrul acesta ne-ar face rau si mie si fetitei. Asadar, in aceasta perioada, nu mananc fasole boabe, mazare, varza, soia sau linte.

5. Mananc legume si fructe cat simt nevoia. Prefer legumele si fructele proaspete, de sezon, cat mai variate si consum atatea cate imi pica bine.

6. Beau putina cafea, dupa ce alaptez, dimineata. Insa am grija ca dupa aceea sa beau si o cantitate mare de apa.”, a scris ea pe blogul personal.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *