Search for content, post, videos

Jocuri pe care le poti juca cu copii vara aceasta

Vara este timpul perfect sa te joci afara cu copiii. Este cald, insorit, iar ziua este lunga. De aceea noi iti prezentam o selectie de jocuri care vor fi amuzante si pentru tine, dar si pentru cei mici.

Bowling de vara
Sticlele de plastic sunt perfecte pe post de popice, in mod special daca le umpli cu apa colorata.

Un joc pentru toata familia
O idee minunata pentru a va distra impreuna. Scoate betele pana ce toate baloanele cad. Poti face o asemenea jucarie foarte usor.

X si O
Un asemenea joc neobisnuit de x si 0 va fi interesant atat pentru copii cat si pentru parintii. Tot ce iti trebuie este o buturuga si cateva pietre colorate.

Turnul de lemn
Toata lumea iubeste un joc palpitant de Jenga, insa acum il poti face mai mare si mai interesant cu bucati de lemn si vopsea.

Sapunul care aluneca
Daca ai un sapun care nu iti trebuie il poti transforma cu usurinta intr-o barcuta. Poti folosi mai multe si sa faceti chiar o intrecere. Tot ce iti trebuie este un sapun, o placa de lemn/plastic si un stegulet. Prima bucata de sapun care ajunge la capatul placii castiga.

Twister
De ce sa cumperi un joc de twister cand il poti face la tine acasa? Tot ce iti trebuie sunt 4 tuburi de spray si o curte cu iarba.

Rapid ca vantul
Cine este cel mai rapid? Raspunsul acestei intrebari va fi foarte amuzant si va crea multe amintiri amuzante. Tot ce iti trebuie pentru acest joc sunt cateva paie de baut si floricele de porumb. Fiecare concurent va avea cate un pai si o floricica de porumb. Primul care va duce floricica la linia de finish prin suflatul in pai castiga.

Farfuriile zburatoare
Daca ai cateva farfurii de unica folosinta la indemana le poti transforma intr-un joc amuzant de familie.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *