Search for content, post, videos

Incaltamintea potrivita pentru bebelus

Bebe a inceput sa faca primii sai pasi si a venit momentul sa cumparati si primele sale incaltari. Acestea trebuie sa fie perfect adaptate piciorusului copilului, pentru ca evolutia mersului sa nu fie in nici un fel impiedicata.
Pentru ca fiecare mamica vrea ca puiul ei sa se simta bine si confortabil, va oferim cateva sfaturi utile pentru alegerea unor pantofiori rezistenti si comozi.

Scumpi, dar rentabili
Pantofii de calitate sunt, desigur, ceva mai scumpi decat alte variante. Dar o investitie in niste incaltari bine confectionate este absolut necesara in primii ani de viata. Este mai rentabil sa cumparati un produs mai scump, dar rezistent si bine adaptat nevoilor celui mic, decat o multime de perechi de pantofi care se strica rapid si incomodeaza mersul.
Sisteme de inchidere
In primii ani de viata, sireturile sunt niste elemente obligatorii, asigurand o mai buna fixare a piciorului si adaptandu-se ideal formei gambei. De asemenea, urmariti ca sireturile sa inceapa de foarte jos, pentru a permite o deschidere suficient de mare a pantofului la incaltare si a mentine o pozitie comoda a degetelor in interiorul incaltarilor. Cand bebe creste, puteti prefera pantofii care se inchid, simplu, cu arici.
Ce textura?
Achizitionati cu precadere pantofi din piele, care lasa piciorul sa respire si nu provoaca alergii. Puteti apela, la timp de vara, si la sandalute decupate din panza. Trebuie sa evitati insa cu orice pret incaltarile din plastic.

CONTINUAREA PE BEBELU.RO

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *