Search for content, post, videos

Importanta lui Mos Craciun pentru dezvoltarea copilului tau

Chiar daca nu il mai plimbi pe micutul tau in carucior, ci tinandu-l de mana, este important sa il lasi sa creada in Mos Craciun. Este adevarat ca aceasta traditie nu se regasteste in toate religiile si culturile, insa din punct de vedere medical s-a demonstrat ca prezenta lui Mos Craciun poate contribui la dezvoltarea copilului tau.

Inainte de varsta de 7 ani, micutul tau traieste si intr-o lume imaginara, in care piratii, printesele si personajele din desenele animate sunt adevarati. De asemenea, Mos Craciun este un personaj care face parte din viata puiului tau, mai ales in aceasta perioada a sarbatorilor de iarna.

Specialistii au demonstrat faptul ca este benefic ca si micutul tau sa creada in existenta Mosului deoarece se considera ca prin acest mod el isi poate satisface nevoile emotionale in plina dezvoltare.


Totodata, mitul Mosului presupune ca numai copii cuminti si ascultatori primesc cadouri, iar acest lucru ii motiveaza pe multi dintre copii sa isi asculte parintii si sa se comporte adecvat. Asadar se poate considera ca existenta Mosului in viata copiilor ii ajuta atat din punct de vedere educativ, cat si din punct de vedere disciplinar.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *