Search for content, post, videos

Haine bebelusi: de ce au nevoie copiii nascuti vara?

Poate ca aveti deja o lista cu lucrurile pe care trebuie sa le cumparati inainte de sosirea celui mic. Dar stiati ca bebelusii nascuti in timpul verii au nevoie de cateva accesorii suplimentare? Iar lucrurile care se cumpara de obicei nou-nascutilor ar trebui acum sa indeplineasca anumite criterii suplimentare. Merita sa le stiti inainte de a incepe sa cumparati haine pentru bebelusi.

De baza pentru imbracamintea nou-nascutilor sunt body-urile (cu maneci lungi si scurte), sosetele si salopetele. Cele mai utile haine de bebelusi sunt cele care sunt usor de pus si de dat jos (de exemplu, body-urile si salopetele cu capse intre picioare). Numarul recomandat pentru primele luni este de 5-6 bucati din fiecare tip. Este bine sa le aveti deja atunci cand ajungeti cu bebelusul acasa, astfel incat sa puteti alege cu usurinta, fara sa va mai faceti griji in cazul in care unele hainute sunt la spalat. Pentru zilele sau serile mai racoroase este bine sa aveti si 2 jakete mai groase.
De asemenea, amintiti-va sa-i acoperiti capul. Pe timpul verii, cel mic nu are nevoie de caciulita in casa sau dupa baie. Acest lucru este necesar doar in cazul in care apartamentul este racoros. Dar cand il scoateti la plimbare este necesara o caciulita subtire sau o palariuta. Cele mai bune sunt cele care acopera urechile si au cozoroc pentru a feri ochisorii celui mic de soare. Totusi caciulita nu trebuie sa fie groasa, astfel incat sa nu supraincalziti bebelusul.

CONTINUAREA PE BEBELU.RO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *