Search for content, post, videos

Fructe de vara recomandate gravidutelor

Daca vara aceasta te-a prins graviduta, gandeste-te la cate surse de vitamine si antioxidanti ai la dispozitie pentru a te asigura ca bebe creste in burtica ta mare si sanatos. Cheia unei diete echilibrate si care sa iti asigure toti nutrientii de care ai nevoie sunt fructele.

Delicioase, zemoase, racoritoare, fiecare fruct este in sine o fabrica de sanatate. In plus, pe langa aprovizionarea ingerasului cu nutrienti, vitamine si apa, fructele te ajuta si in cazul constipatiilor, o complicatie des intalnita printre viitoarele mamici.
Fructele asigura vitalitatea mintii si a corpului, dar doar daca sunt in stare naturala si proaspete. Fructele din conserve, compoturile sau alte variante ce implica zaharuri extra si conservanti contin mai multe calorii, iar acestea pot provoca un dezechilibru dietetic in timpul sarcinii. Deja te vezi plimbandu-l pe cel mic in carucior, cantandu-i un cantecel de leagan sau tinandu-l strans in brate? Vei ajunge si la acele momente frumoase, dar trebuie ca mai intai sa ii arati toata dragostea ta prin felul in care ai grija de tine, si implicit de el.
Care sunt fructele minune ale verii?
Nu ezita sa introduci cat mai multe fructe si cat mai variate in meniul “de mamica”. Fiecare fruct nou, fiecare culoare noua contribuie cu o noua gama de vitamine si antioxidanti ideali pentru o dezvoltare armonioasa a oricarui bebe. Iata care sunt fructele pline de nutrienti esentiali, fibre, vitamine si apa:

CONTINUAREA PE BEBELU.RO

<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *