Search for content, post, videos

Fata sau baiat? Care va fi sexul copilului tau dupa un calendar chinezesc stravechi

Un mister pentru europeni, cultura chinezeasca abunda in calendare cel putin bizare pentru occidentalul de rand. O astfel de oranduire a fost descoperita intr-un mormant regal in urma cu 700 de ani. Este vorba de calendarul care dezvaluie sexul viitorului copil, in functie de luna si varsta la care este conceput.

Site-urile in limba engleza dedicate mamelor sau viitoarelor mamici dezbat intens problema, cu atat mai mult cat multe dintre cele care l-au testat au avut rezultate pozitive.

Calendarul chinezesc de indicare a sexului copilului se bazeaza pe luna si varsta femeii in momentul conceptiei.

Astfel, daca o sarcina la varsta de 21 de ani, aparuta in luna mai, va rezulta cel mai probabil cu o fetita, o conceptie la 29 de ani, in luna august, va fi urmata de un baiat.

Oamenii de stiinta sunt pusi in dificultate si in zilele noastre de bizarul calendar chinezesc, nereusind sa-i puna o eticheta de “corect” sau de “incorect” nici dupa sapte secole de la descoperirea lui.

Cel mai simplu este sa testati acuratetea lui folosindu-va fie de cifrele conceperii propriului copil, fie de cele ale mamelor voastre sau ale prietenelor care au deja bebelusi.

Printre cele mai populare site-uri care ofera informatii despre acest calendar sunt mothering.com, chinesefortunecalendar.com, pregnancyandbaby,com si baby2see.com.

http://www.mothering.com/chinese-gender-prediction-calendar

http://www.chinesefortunecalendar.com/PredictSex.htm

http://www.pregnancyandbaby.com/pregnancy/articles/936877/chinese-conception-gender-chart

http://www.baby2see.com/gender/prediction.html

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *