Search for content, post, videos

Diversifica si stimuleaza dezvoltarea inteligentei bebelusului!

Diversificarea este una dintre etapele pline de necunoscute pentru orice parinte incepator. Dezvoltarea inteligentei bebelusului se poate face inca din primele luni de viata, odata cu acest proces.

Incepand cu varsta de sase luni, parintii pot introduce in alimentatia bebelusului o serie intreaga de alimente. Pentru dezvoltarea inteligentei bebelusului parintii trebuie sa ii ofere o hrana extrem de sanatoasa si mai ales, destul de variata, oferindu-i bebelusului alimente cu un bogat continut de nutrienti de care are nevoie pentru a creste mare.
Dezvoltarea inteligentei bebelusului porneste din primele clipe de viata, fiind continuata mai tarziu, in etapa diversificarii. De aceasta data, parintii trebuie sa fie atenti la alimentatia bebelusului, asigurand un echilibru intre proteine, carbohidrati si grasimi esentiale. Niciunul din cele de mai sus nu trebuie inlocuit cu un altul sau scos definitiv din alimentatie.
Proteinele sunt importante pentru dezvoltarea inteligentei bebelusului. Fasolea, lintea, carnea de pui, vita ori curcan contin o cantitate destul de mare de proteine, favorizand dezvoltarea cerebrala a micutului.

CONTINUAREA PE BEBELU.RO

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *