Search for content, post, videos

Cum sa tratezi copilul de infectiile respiratorii?

Infectiile respiratorii ale copiilor sunt cele mai frecvente cazuri de imbolnavire, mai ales in randul copiilor mici, integrati in gradinite sau la scoala.

 

Infectiile respiratorii ale copiilor sunt cele mai frecvente cazuri de imbolnavire, mai ales in randul copiilor mici, integrati in gradinite sau la scoala.

 

Asadar, odata ce patrund pe bancile scolii, copiii se vor putea imbolnavi, prezentand simptomatologia infectiilor respiratorii. Acest lucru se intampla intrucat intra in contact cu alte persoane bolnave ori cu anumite obiecte contaminate.

 

Pentru a le oferi sustinerea necesara copiilor lor este nevoie ca parintii sa se ingrijeasca permanent de starea acestora de sanatate. Veti vedea ca, desi unii parinti ajung sa isi imbrace foarte gros copiii, acestia vor putea totusi sa raceasca. Asadar, caciulile foarte groase, numarul mare de haine pe care il imbraca copilul, camerele foarte calduroase, nu reprezinta intotdeauna cea mai buna solutie pentru a feri copilul de infectiile respiratorii.

Potrivit cercetarilor, infectiile respiratorii virale trec intr-o perioada de 7-14 zile, putand a fi tratate simptomatic. In cazul infectiilor bacteriene medicii vor putea recomanda tratamentul cu antibiotic, insa numai dupa efectuarea analizelor de specialitate, in mod special a exudatului faringian.

 

Pentru a trata copilul de infectiile respiratorii, parintii trebuie sa ii asigure si administreze copilului tratamentul de specialitate oferit de catre medic. In cazul in care are febra, copilului i se vor administra tratamente pe baza de paracetamol si ibuprofen, substante active necesare pentru stoparea febrei.

Continuarea pe bebelu.ro

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *