Search for content, post, videos

Cum sa depasesti frica de nastere?

Frica de nastere apare inca din momentul aparitiei unei sarcini in cazul fiecarei mamici, indiferent de cat de informate ar fi.
In timpul sarcinii, orice gravida incearca sa gaseasca mai multe metode de a depasi frica de nastere. Cu toate acestea, modul in care se desfasoara nasterea difera de la caz la caz, existand particularitati in functie de fiecare caz. Tocmai de aceea, nasterea nu este o lectie care poate fi invatata inca de dinainte intrucat lucrurile pot fi total opuse fata de ceea ce ai invatat.

Frica de nastere ar putea fi depasita prin marirea gradului de afectiune dintre mama si copil. Cursurile prenatale incearca sa invete fiecare gravida cum anume sa isi tina sub control teama de durere si sa sporeasca legatura dintre mama si copil.

CONTINUAREA PE BEBELU.RO

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

    Nu veţi fi niciodată fericiţi sau satisfăcuţi, până când nu veţi descoperi care este dorinţa voastră profundă şi nu vă veţi dedica întreaga viaţă pentru a o împlini. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email doinagolpoian@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *