Search for content, post, videos

Cum isi trateaza parintii copiii in diferite tari ale lumii

Parintii din jurul lumii au metodele lor unice de a-si creste copilul, insa au un lucru in comun: mereu isi doresc tot binele pentru copiii lor.

Parintii norvegieni isi lasa copiii sa doarma afara la temperaturi de sub zero grade

Este un lucru obisnuit pentru parintii din tarile nordice sa isi lase copiii in carucior in fata restaurantelor intr-o zi geroase atunci cand ei isi savureaza cafeaua calda sau pranzul. Aerul rece este considerat ca ii ajuta sa se mentina in forma si ii face mai rezistenti la boli.

Mamele din Kenya nu se uita niciodata in ochii bebelusului lor

Chiar daca mamele din Kenya sunt foarte implicate in cresterea copilului, isi intorc imediat privirea atunci cand copiii lor se bucura. Este metoda lor de a-si invata copiii sa nu cerseasca prea multa atentie.

Parintii din Vietnam isi invata copiii sa isi faca nevoile la comanda

De fiecare data cand copiii din Vietnam arata semne ca au nevoie la baie, mamele lor incep sa fluiere. Pana la varsta de 9 luni, bebelusii sunt capabili sa asocieze fluieratul cu mersul la baie.

Parintii mayasi isi spala copiii in apa rece ca gheata

Copiii mayasilor sunt spalati frecvent in apa rece ca gheata inainte de culcare. Fac asta pentru a-i proteja de canicula si pentru a-i mentine sanatosi.

Copiii din Finlanda dorm in cutii de carton

Mamele din Finlanda primesc o cutie din partea statului plina cu lucruri necesare noului nascut. Printre acestea se numara si o mica saltea de dimensiunea cutiei, aceasta putand fii folosita pe post de patut pana cand parintii ii pot cumpara unul adevarat.

Copiii japonezi mananca orice si nu se ingrasa

Atat parintii japonezi cat si cantina scolii sunt foarte atenti la mesele zilnice ale copiilor. Acestia respecta o dieta bazata pe plante, iar copiii nu mananca niciodata pana la refuz.

Copiii din Danemarca isi agata suzeta in pom

In Danemarca, atunci cand copiii mici implinesc varsta de 3 ani si nu mai au nevoie de suzeta, o leaga de ramura unui copac in semn de ramas bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *