Search for content, post, videos

Cum arata fisa postului de parinte?

Cand primim spre semnare fisa de post la locul nostru de munca pentru un nou job la care am visat atat si citim lunga lista de responsabilitati ce ne vor reveni de acum inainte, ne intrebam daca vom fi in stare sau pornim increzatori la drum, convinsi ca experienta si pasiunea ne vor ajuta sa o scoatem la capat.

A facut insa cineva fisa de post pentru jobul de parinte?

Dr. Noel Swanson ne propune o varianta realista pe care, daca multi dintre noi am fi citit-o de la inceput, ne-am fi dat seama ca ne asteapta cu mult mai mult decat ne imaginam. Dar suntem puternici si competenti, am realizat noi atatea proiecte importante la job, pentru care am primit avansari, mariri de salariu, bonusuri… Evident ca treaba asta cu „jobul de parinte” este o nimica toata!

Ce poate fi mai simplu decat sa cresti copilul mult-asteptat si mult-iubit? Insa… oare asa sa fie?Numele functiei: mami, mama, tati, tata, mamico, taticule, etc.

Descrierea atributiilor postului:

  • persoana care va ocupa acest job trebuie sa exceleze la lucrul in echipa pe termen lung, necesar pentru a lucra intr-un mediu provocator si deseori haotic.
  • candidatii trebuie sa aiba excelente capacitati de comunicare si abilitati de organizare de activitati si sa fie dispusi sa munceasca la cele mai variate ore, care includ seri, weekenduri sau chiar ture intregi de cate 24 de ore.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *