Search for content, post, videos

Cu ce sa il intampini pe nou-nascut?

Orice nou-nascut are, in primul rand, nevoie de foarte multa dragoste, atentie si ingrijire, primita, de unde altundeva decat din partea parintilor.

Venirea sa pe lume este un eveniment mult asteptat de catre parinti, dar si de catre apropiatii familiei. Intalnirea dintre nou-nascut si mama este presarata de multe emotii, dragoste si apropiere materna. In primele clipe ale vietii sale nu va avea nevoie de foarte multe lucruri, ci doar de o simpla mangaiere, un sarut cald si o imbratisare terna, venita din partea mamei. Desigur, acest lucru poate fi completat de o gurita de laptic primit de la sanul atat de calduros al mamei.

Odata ajuns acasa, orice nou-nascut are nevoie de multa ingrijire si atentie. Desigur, dragostea parinteasca va trebui sa ii urmeze fiecare pas, fiecare gest, in asa fel incat acesta sa se poata simti in cea mai mare siguranta.

 Asa cum aminteam, niciun nou-nascut nu este pretentios. Nu va cunoaste valoarea materiala a lucrurilor, nu va sti rolul jucariilor, atragandu-l doar din punct de vedere coloristic ori muzical. Cu toate acestea, fiecare nou-nascut are nevoie de cateva lucruri pentru a nu avea parte de niciun disconfort. O camera frumos asezata, curata, in care sa existe produse necesare cresterii sale este absolut necesara. Aici, parintii vor trebui sa aseze patutul, masa de infasat, lenjerii curate, dulapiorul cu hainute, cateva jucarii, produse de supraveghere.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *