Search for content, post, videos

Comunica cu bebelusul prin semne

 

Cat de minunat ar fi daca am putea sa comunicam cu copii nostri inca de la varsta de 8 luni. Sa putem sa-i intelegem atunci cand sunt bolnavi, cand sunt fericiti, cand le e foame, sete sau pur si simplu au chef de joaca.

Nimic nu e pierdut insa, pentru ca exista o metoda ce te va ajuta cu siguranta sa intelegi mai bine dorintele copilului tau.

Creatori acestui concept te vor ajuta sa inveti lucrurile de baza precum : „a se juca”, „a dormi”, „a manca”, „imbratisare” si multe altele. Cei care au inventat acest sistem au descoperit ca bebelusi sunt mult mai receptivi la semne decat la cuvinte.

 

In afara de faptul ca iti usureaza treaba, il va ajuta si pe el sa desluseasca mai usor secretele lumii. Iti poti invata copilul limbajul semnelor in jurul varstei de 6-8 luni. Fiind in stare sa captezi atentia copilului tau pentru cateva secunde, vei putea sa-i transmiti un mesaj important. Incet incet vei reusi sa cresti numarul semnelor la 3.

Dezvoltarea acestui limbaj depinde de copilul dumneavoastra; unii vor putea deslusi acest limbaj dupa 2 saptamani iar alti dupa 1 luna. Internetul este plin de situri cu dictionare de acest gen, iar daca esti destul de ambitioasa poti incerca aceste metode pentru a vedea care functioneaza la copilul tau.

Totul tine de comunicare; spune-i copilului tau ce faci si deasemenea explica-i de ce faci acest lucru. Copilul cu siguranata nu va retine cuvintele, ci doar intonatia pe care o va asocia actiunii. Zambeste mult la el pentru ca mai devreme sau mai tarziu iti va zambi si el.

Aceasta este frumusetea naturii – copilul va imita zambetul si va gasi acest lucru drept un fel de comunicare cu tine.

Cieste si: Sfaturi pentru baita bebelusului tau

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *