Search for content, post, videos

Colicile bebelusului – ce sunt si cand dispar?

Colicile bebelusului sunt intodeauna corelate cu o stare de plans si agitatie pe care o are micutul in prima parte a vietii.

Chiar daca colicile afecteaza mare parte dintre sugari, in realitate pot exista anumitibebelusi care sa nu fie afectati de simptomatologia suparatoare a acestora.

Ce sunt colicile bebelusului?

Cu toate ca eforturile medicale incearca sa ofere o definitie clara colicilor si sa determine cu exactitate factorii responsabili pentru starile bebelusului, in realitate acestea nu au fost inca bine depistate. Se poate spune doar ca bebelusii pot traversa perioade de plans intens, agitatie, fiind suparati de prezenta crampelor abdominale. Chiar si asa,  s-a ajuns la concluzia ca acestea sunt cauzate de anumite dureri abdominale care determina reactii extrem de suparatoare pentru bebelus.

Care este simptomatologia colicilor bebelusului?

De obicei, orice bebelus care are colici prezinta o stare de agitatie, plange, este suparat, isi duce piciorusele catre abdomen, se inroseste la fata. Ori de cate ori observati aceste lucruri puteti suspecta faptul ca bebelusul trece printr-o astfel de perioada.

CONTINUAREA PE BEBELU.RO

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *