Search for content, post, videos

Ce se intampla in travaliu?

Ceea ce se intampla in travaliu preocupa orice femeie insarcinata, aflata la inceput de drum.

In travaliu organismul femeii pregateste momentul expulziei bebelusului. Tocmai de aceea, aceste transformari prin care trece femeia in tot acest timp sunt folositoare tocmai nasterii in sine.

Asa cum aminteam, in travaliu orice femeie este preocupata de ceea ce i se poate intampla. Nu cunoaste cum anume sa reactioneze, cand este momentul sa se prezinte la spital, cand sa isi anunte medicul si cum sa faca fata contractiilor dureroase, folosind tehnicile eficiente de respiratie. Pentru ca gravida sa fie mai bine informata este indicat sa urmeze cursurile prenatale, moment in care va cunoaste cum anume sa isi dirijeze organismul pentru ca nasterea sa treaca mai usor.

Pierderea dopului gelatinos reprezinta unul dintre primele semne care anunta declansarea nasterii. In ultimele zile de sarcina orice gravida se va putea confrunta cu un asemenea lucru. O stare de umezeala, generata de pierderea lichidului amniotic, transforma acest moment intr-unul destul de jenant pentru gravida, fiind confundat usor cu starea de urinare. In acest caz, femeia nu va trebui sa intre in panica, sa isi anunte medicul si, sub indrumarile acestuia, sa se prezinte la maternitate.

CONTINUAREA PE BEBELU.RO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *