Search for content, post, videos

Cand stii ca o relatie mama fiica e toxica! Greselile pe care le poti face

Orice femeie care devine mama viseaza la o relatie mama – fiica minunata, insa uneori, se intampla sa o ia pe un drum gresit, iar factorii care duc la acest lucru sunt greselile parintelui, un caracter dificil ori lipsa de comunicare.

Care sunt categoriile de relatii mama fiica toxice, afla mai jos:

Atunci cand apare nevoia constanta de aprobare

Chiar daca au depasit de mult varsta adolescentei, exista persoane care chiar si atunci cand ajung la maturitate simt o nevoie constanta de a primi aprobarea si lauda mamei lor, iar orice critica poate fi devastatoare. Ei bine, o astfel de relatie este toxica, pentru ca poate duce la aparitia unor frustrari, mama simtindu-se neimportanta daca nu primeste aprecierea fiicei.

Cand sunt blocate in trecut

Atunci cand fiica a ajuns la maturitate, insa relatia lor a ramas la fel, relatia nu este tocmai sanatoasa. De multe ori, mama are tendinta de a fi exagerat de protectoare cu fiica ei, iar aceasta se impotriveste mamei si evita confruntarea cu ea.

Cand sunt dependente una de alta

Daca sunt dependente una de alta este, fara doar si poate, un lucru gresit. Fiica si mama care au o astfel de relatie se suna zilnic, isi trimit nenumarate mesaje si email-uri, insa acest lucru nu e sanatos, pentru ca se nasc multe resentimente si temperi, conform psihologilor.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *