Search for content, post, videos

Cand scapam de patut?

Fiecare varsta a copilului presupune noi schimbari in propria sa viata. De aceea, atunci cand este bebelus acesta poate dormi intr-un patut potrivit varstei sale, cu grilaj care sa il fereasca de eventualele lovituri. Odata ce acesta creste te gandesti ca este timpul sa scapati de patut, insa nu stii care este varsta optima care sa iti permita sa faci o astfel de schimbare.

Incepand cu varsta de doi anisori sau mai devreme s-ar putea sa fii surprinsa sa vezi ca acesta va dori sa sara peste grilajele patutului, prezentand un risc crescut sa cada de la inaltime si sa se raneasca. De asemenea, in cazul in care acesta isi va dori sa mearga noaptea la baie sau sa fie asezat pe olita, atunci patutul nu mai este cea mai buna solutie intrucat nu se va putea da jos singur din el.

In cazul in care copilul este mai mare poti sa incerci sa il atragi si sa mergi impreuna cu el sa isi aleaga patul in care va dormi de acum inainte. Diferitele forme existente in comert il vor face sa se simta in lumea povestilor cu zane, printi si printese.

CONTINUAREA PE BEBELU.RO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *