Search for content, post, videos

Beneficiile pe care le ofera sexul in timpul sarcinii! Afla ce este mit si ce este adevar

Sexul in timpul sarcinii este unul dintre cele mai sensibile subiecte, insa merita abordat. Partea buna este ca medicii sustin ca femeile nu au probleme in timpul sarcinii, pot face sex in continuare, fatul nu este afectat de contactul sexual.

Mituri si adevaruri din timpul sarcinii

1. Copilul nu pateste nimic atunci cand faci in timpul sarcinii, acesta este protejat de lichidul amniotic si de muschii uterului.

2. Sexul este recomandat de catre medici in timpul sarcinii deoarece produce anticorpi la eliberarea organismului. Avand in vedere ca pe timpul sarcinii anticorpii sunt in crestere, o doza in plus este recomandata.

Anticorpii au rolul de a stimula imunitatea la femei, aceasta are tendinta sa scada in timpul sarcinii.

3. Viitoarele mamici care au probleme cu tensiunea o pot reduce cu ajutorul unei partide de sex. Ba mai mult, sexul in timpul sarcinii este recomandat pentru arderea caloriilor, reglarea tensiunii arteriale si imbunatatirea circulatiei.

4. Sexul ofera o stare de bine. In timpul orgasmului este eliberata oxitocina, un hormon de care femeile au nevoie atunci cand se ingrijoreaza in legatura cu nasterea.

5. Pe femei le ajuta sa treaca mai usor peste sarcina si le face sa se simta la fel de frumoase chiar daca au burtica. Sexul are efect psihologic, creste stima de sine si le ajuta pe femei sa se mentina in forma.

loading...
<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *