Search for content, post, videos

Bebelusul in primul anisor – de ce are nevoie pentru a creste mare?

Bebelusul in primul anisor are nevoi foarte mari, mai ales daca tinem cont de faptul ca acesta nu poate comunica celor mari ceea ce simte, care este motivul pentru care plange, daca ii este foame, sete, vrea ca scutecelul sa ii fie schimbat ori daca are nevoie pur si simplu de dragostea materna.

Atunci cand tocmai ai revenit acasa de la maternitate te cuprinde o serie intreaga de necunoscute. Vrei sa fii mamica perfecta, iar bebelusului tau sa nu ii lipseasca nimic din ceea ce ar avea nevoie. Iti doresti sa fii informata despre cresterea si progresele sale fizice si psihice, dar vrei, in acelasi timp, sa cunosti cum anume sa il ingrijesti si cum sa il hranesti pentru a creste mare si sanatos.

 Pentru ca lucrurile sa vi se para mai usoare, va invitam sa analizam impreuna care sunt nevoile bebelusului in primul anisor de viata, la workshop-ul intitulat “Bebelusul in primul anisor – de ce are nevoie pentru a creste mare?”, ce va avea loc in data de27 noiembrie 2013, ora 18.00 la Jubile the Ballroom Decebal, Bucuresti.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *