Search for content, post, videos

Atentie, parinti! NU mai aruncati dintii de lapte ai copiilor: VIATA lor depinde de asta

Studiile recente au demonstrat ca dintii de lapte pot salva viata unei persoane in caz de imbolnavire. Tot mai multi parinti apeleaza la bancile de medicale pentru a pastra dintii celor mici, in scopul folosirii la nevoie.Dintii de lapte contin celule stem care sunt baza neuronilor, oaselor, cartilajelor si a unor celule care pot rezolva probleme cardiace. Aceste celule pot vindeca o multitudine de boli de care ar putea suferi copilul in viata, potrivit ampress.ro.

Pana acum, boli ca Hodgkin, leucemie, mielom puteau fi tratate doar prin transplant de maduva (sau proceduri similare dureroase), dar descoperiri stiintifice recente arata ca in tratamentul acestor maladii, se pot folosi celulele stem ale copilului, cum ar fi cele din dintii de lapte.

In ultimii ani, tot mai multi parinti au inceput sa pastreze celule stem colectate din placenta imediat dupa nasterea copilului. Insa acest procedeu e scump. Au aparut companii care ofera o alternativa la un pret rezonabil: stocarea dintilor. Dintele trebuie dus la congelare la nu mai mult de 48 de ore dupa ce a cazut.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *