Search for content, post, videos

Atacul de panica – tot ce trebuie sa stii

Atacul de panica, simptome

Respiratie rapida, dureri in piept, transpiratii, bufeuri de caldura sau frig si amorteala in maini, picioare sau in alte parti ale corpului – sunt cateva dintre simptomele terifiante ale unui atac de panica.
Unul din zece dintre noi vor experimenta asa ceva la un moment dat, sustin cei de la Colegiul Regal al Psihiatrilor, si multi pretind ca se simt ca si cum sunt pe cale sa moara sau sa innebuneasca. Dar ele pot fi depasite cu unele exercitii terapeutice …

Cauza atacului de panica

Desi nu se stie de ce apar atacurile de panica, expertii cred ca ele sunt rezultatul unui raspuns la “lupta sau zbor”, in care organismul este inundat cu adrenalina – hormonul stresului, care creste numarul batailor inimii si tensiunea arteriala.
Acesta este raspunsul fizic al corpului gata de actiune in fata pericolului. Intr-un atac de panica, cu toate acestea, debutul este abrupt, fara vreo avertizare prealabila.

Cu o durata de aproximativ 20 de minute, acestea pot aparea sporadic , si pentru nici un motiv, dar sunt un simptom de tulburare de anxietate, o afectiune care tine de sanatatea mintala, caracterizata prin sentimente irationale citeste mai departe cum se trateaza atacul de panica: AICI

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *