Search for content, post, videos

Asa ii afecteaza de fapt statul la TV pe copii

Un studiu recent realizat in Marea Britanie a conchis ca statul la televizor afecteaza sanatatea copiilor pe termen lung.

Mai precis, studiul care a fost tinut pe o durata de 30 de ani si la care au participat 6000 de persoane arata ca felul in care timpul liber este petrecut in timpul copilariei are un efect puternic asupra starii de sanatate a individului pe perioada intregii vieti.

Astfel, se pare ca acei sopii care petrec mult timp in fata televizorului au sanse foarte mari sa devina adulti sedentari si sa se expuna la o serie de probleme de sanatate precum diabet, afectiuni cardiovasculare sau depresie.
In urma acestor rezultate, cercetatorii de la University College din Londra au emis un avertisment pentru parinti prin care ii sfatuiesc pe acestia sa isi indrume copiii sa aiba un stil de viata cat mai activ pentru a se dezvolta bine si a deveni puternici.

Studiul a conchis ca 83% dintre participantii care petreceau mau mult de trei ore pe zi la TV avusesera in copilarie obiceiul sa isi petreaca marea majoritate a timpului liber in fata exranului si aveau o stare de sanatate proasta, fiind supraponderali.

Astfel, in urma acestor rezultate, cercetatorii au tras un semnal de alarma in fata parintilor care ar trebui, dupa cum sustin medicii, sa isi incurajeze copiii sa fie cat se poate de activi in primii ani de viata.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *