Search for content, post, videos

Asa afli ce sex va avea copilul tau, fara ecografie

sfaturi pentru a ramane insarcinata cat mai repede

Din batrani, exista o serie de obiceiuri care, se spune, ca pot sa te ajute sa afli ce sex va avea copilul tau, fara ecografie.

Cu ajutorul acestor trucuri mamele si bunicile noarte reuseau, sustin ele, sa afle ce sex va avea viitorul copil al unei femei.

Asa afli ce sex va avea copilul tau, fara ecografie:

1. Cu sare: fara ca viitoarea mamica sa stie, o prietena ii presara sare pe burtica. Daca viitoarea mamica duce mana la gura, atunci va avea fata, daca duce mana la nas, atunci va avea baiat.

2. Cu ulei: viitoarea mamaica toarna cateva picaturi de ulei pe partea bombata a burticii. Daca uleiul se scurge incet, va avea fata, daca se scurge repede, va avea baiat.

3. Dupa forma burticii: mamele si bunicile noastre credeau ca femeile care au burta de gravida rotunda vor naste fete si ca cele care au burtica mai tuguiata vor naste baiat.

4. Cu acul: Un ac este infasurat intr-o bucatica de hartie, fara ca viitoarea mama sa vada pozitia acului. Apoi viitoarea mamica este rugata sa aleaga unul din capetele hartiei. Daca alege capatul unde se afla gamalia acului, atunci va avea fata iar daca alege partea unde se afla varful acului atunci va avea baiat.

5. Una dintre cele mai cunoscute metode de a afla sexul copilului, fara ecografie, este cu ajutorul verighetei. Astfel, verigheta se leaga de o bucata de ata si un apropiat al mamei este rugat sa o tina deasupra capului acesteia. Daca verigheta are o miscare circulara, atunci va avea fetita iar daca are o miscare liniara atunci bebelusul e baia

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *