Search for content, post, videos

Anestezia epidurala

Generalele spuse despre durerile nasterii par sa fie destul de reale si astazi, in secolul 21. Multe dintre tinerele viitoare mamici se gandesc foarte mult inainte de a avea un copil tocmai la acest gen de problema, la intensitatea durerii din timpul nasterii. Asa ca, unele prefera sa mearga inainte, altele renunta mult prea devreme.

Si cele care prefera sa continue lungul drum al sarcinii se gandesc la tehnicile moderne de ameliorare a durerilor, prin folosirea anestezicelor. De aceea, vorbesc din timp, se sfatuiesc cu medicii pentru o astfel de anestezie epidurala, asa cum este denumita in termeni medicali. Altele, ceva mai fricoase, par sa recurga la nasterea prin operatia cezariana, dar si acest gen de interventie este dureroasa post partum, iar recuperarea destul de lunga.

Dar, hai sa vorbim despre epidurala. Printr-un asemenea anestezic, facut in spatiul epidural al maduvei spinarii. Prin administrarea acestuia, persoana anesteziata nu va mai emite senzatii dureroase catre creier, senzatii ce survin ca urmare a nasterii pe cale vaginala, de la uter sau chiar de la peretii vaginali.

CONTINUAREA PE BEBELU.RO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *