Search for content, post, videos

An English Summer – Cursuri de vacanta pentru copii dupa metoda Helen Doron

Cursurile de vara Helen Doron sunt cea mai buna alternativa pentru copiii dumneavoastra in zilele caniculare in care nu merg la scoala sau la gradinita. In loc de desene animate, ei pot invata limba engleza, jucandu-se. In plus, parintii beneficiaza de timp liber atunci cand cei mici sunt în siguranta la centrul Helen Doron București Vest.

In functie de varsta copilului, parintii pot opta pentru unul dintre cele doua cursuri de vara: Didi the Dragon Yellow-pentru vârste cuprinse intre 2 si 6 ani, si English through Drama, pentru palierul 6-12 ani.
Didi the Dragon Yellow (2-6 ani)

Copiii invata cu puiul de dragon Didi cuvinte si expresii gramaticale din limba engleza  prin activitati distractive, povesti, muzica si cantece. Ei participa la un program complet de dezvoltare a abilitatilor de vorbire in limba engleza, cu un vocabular de minim 300 de cuvinte. Programul se poate organiza pentru grupuri de maxim 8 copii de care se va ocupa un profesor acreditat Helen Doron Early English.
Durata totala: 9 zile, 18 ore, 2 ore lunea (intre 10:00-12:00) si 2 ore miercurea (intre 10:00-12:00), fie in perioada 08.07-05.08.2013, fie in perioada 07.08-04.09.2013, exceptând  zilele de sâmbătă şi duminică.
English through Drama (6-12 ani)

Copiii invata sa interpreteze pana la 4 piese de teatru – Goldilocks and Dreadlocks, Snow White and the Rappers, Cinderella, Little Red Riding Hood – puse in scena in mod specific britanic-„British Pantomime”.
Ei participă la un program complet de dezvoltare a abilitatilor de vorbire în limba engleza, cu un vocabular de minimum 300 de cuvinte pentru fiecare piesa. In ultima zi de curs a fiecărui modul, copiii dau o reprezentatie teatrala în fata publicului.
Programul se poate organiza pentru grupuri de maximum 10 copii de care se va ocupa un profesor acreditat Helen Doron Early English.
Durata totala: 30 de ore, 3 ore/zi, timp de doua saptămani, pentru fiecare piesa de teatru (=modul), exceptand  zilele de sambăta si duminica. După aceea modulul poate fi continuat cu un altul, cu 2 sau cu 3 module. Programul zilnic este de la ora 10:30 pana la ora 13:30.
 
Care sunt insa avantajele pentru cei mici?
Cursurile de vara sunt concepute pentru perioade mai scurte decât cele din timpul anului scolar, insa sunt intensive (2-3 ore zilnic). Cursurile de vacanta se potrivesc atat copiilor care urmeaza metoda Helen Doron, cat si celor care interactioneaza pentru prima oara cu aceasta metoda si care folosesc acest curs drept o experienta singulara in timpul unei vacante, indiferent dacă este de vară sau de iarna.
Există un concurs pentru părinți. Cum se procedează?
In plus, parintii beneficiază de posibilitatea de a câștiga două premii interesante. Dacă te înscrii la cursurile de vară, poți primi, înapoi, banii pentru aceste cursuri, iar unul dintre părinti poate beneficia chiar de un curs gratuit pana in vara lui 2014. Nimic mai simplu: grabește-te să te inscrii până pe 8 iulie ca sa poti intra la tragerea la sorti! Accesează site-ul www.helloo.ro si inscrie-te!
Joaca, povesti, cantece, cartonase cu desene

Sistemul de engleza Helen Doron ofera diferite cursuri in engleza pentru copii cu vârste între 3 luni si varsta de terminare a școlii (18 ani in cele mai multe tari). Milioane de copii au invatat engleza prin această metoda. Metoda Helen Doron este exprimata prin joaca, povesti, caiete de lucru, cartonase cu imagini, cantece originale pentru a veni in sprijinul limbii engleze vorbite, a pronuntiei, a gramaticii, a vocabularului, scrisului si cititului pentru copii mai mari. Invatarea este rapida, distractiva si naturala, cu pregatire pentru examenele internationale de limba engleza, tinute într-o maniera relaxata si placuta.
Succesul pentru copii: ascultare repetată și încurajare

Cursurile Helen Doron English ofera lectii de engleza vorbita tuturor copiilor, de la bebelusi la tineri. Metoda Helen Doron se bazează pe abilitatea naturala a copilului de a asimila limba vorbita din mediul sau prin ascultare repetata si incurajare. Lectiile asigură un mediu placut in care copiii pot invata engleza cu aceeasi usurinta cu care invata propria limba materna.
loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *