Search for content, post, videos

Adela Popescu, primele probleme dupa ce a devenit mama pentru a doua oara: ”Nu a mai vrut sa plece la gradinita!”

Sa fii mama de doi copii nu e deloc usor. A recunoscut asta Adela Popescu, intr-o postare pe blogul personal, unde a dezvaluit ca a fost nevoita sa gestioneze cateva accese de gelozie din partea fiului ei mai mare, Alexadru.

”A doua zi cand nu a mai vrut sa plece la gradinita si a treia zi, cand dupa o vizita la mamaie, a spus ca doreste sa doarma acolo. Lucru care nu se mai intamplase pana atunci. Stiu ca m-a sunat Radu sa imi spuna ca nu e chip sa plece cu el si sa il sfatuiesc ce ar trebui sa faca. Eram cu asta mic in brate si m-a busit plansul. #hormonii. Nu voiam sa sufere si ma obseda gandul ca poate nu vom stii cum sa il ajutam sa depaseasca cu bine perioada asta dificila.

Continuam sa avem mare grija in a-i da toata atentia lui Alexandru si slava Domnului ca acum putem. Cel mic mananca si doarme, astfel incat Alexandru uneori si uita ca e in casa”, a spus Adela Popescu pe blog.

De asemenea, ea a dezvaluit si cum decurge o zi obisnuita din viata ei acum, cand are doi baieti.

”La noi e asa: la 7:30 il imbrac pe Alexandru sa plece la gradinita. Il duce Radu. Ma rog apoi la toti sfintii sa mai bage o tura de somn Andrei, ca sa pot si eu sa mai inchid ochii o ora, doua. Ma trezesc si ies in living.

Imi fac o cafeluta, mananc ceva, ma uit la televizor. Desigur, cu maimutica dupa mine. Schimbat pampers, spalat la fund, uns, alaptat, ragait, alaptat iar, schimbat body, leganat, alaptat, etc. #stiticezic. La 16:00 il ia Radu de la gradinita pe Alexandru. Uneori mai merge o ora pe la mamaie sau in parc. Se joaca, apoi vin acasa”, este o parte din mesajul transmis de Adela Popescu pe blog.

Adela Popescu, care e casatorita cu Radu Valcan, a devenit mama pentru a doua oara la inceputul lunii decembrie.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *