Search for content, post, videos

Adela Popescu, marturisiri neasteptate! Prin ce a trecut inainte sa nasca:”Chinuri inimaginabile”

Adela Popescu a povestit cu lux de amanunte prin ce chinuri a trecut atunci cand a adus pe lume ce-l de-al doilea copil, motiv epntru care acum se considera extrem de puternica si este fericita ca si-a indeplinit si aceasta dorinta.

„Asadar durerea travaliului venea peste cea de coloana, oferindu-mi chinuri inimaginabile, continue si de neoprit. (….) Durerile deja cresteau in intensitate si frecventa contractiilor era la mai putin de un minut. Fiecare miscare de muschi declansa un nou val de iad ajungand sa simt o durere uriasa continua dublata de repetitivitatea contractiilor. Stiu ca la un moment dat nu mai puteam nici sa clipesc, buzele mi se uscasera, gura la fel si tot ce mai puteam face era sa ridic un deget prin care semnalizam ca sunt in mijlocul unei contractii, deci, sa rog sa nu ma atinga nimeni. Marturisesc ca nimic, dar absolut nimic nu ma alina, desi am aplicat tot ce mi se spusese ca ar ajuta: am respirat asa cum stiam ca trebuie sa o fac, am plans, am urlat surd, si cred ca daca mai aveam puterea sa scot un sunet acela ar fi fost curmati-mi durerea cu orice pret”, a scris Adela Popescu.

De asemenea, a marturisit ca a izbucnit in lacrimi imediat ce si-a tinut copilul in brate: „Am supravietuit jumatatea de ora promisa si deja ajunsesem la dilatatie sapte, iar capul copilului era aplicat perfect. Inteleg ca la a doua sarcina dilatatia se produce repede odata cu coborarea capului. Urma sa nasc! Dupa aproximativ sapte contractii, galusca a iesit victorioasa cu mana pe fata, astfel intelegand si de ce a coborat atat de greu. 3430, 51 cm si nota 10. Mi l-au pus pe piept si am izbucnit intr-un plans izvorat din fericirea ca am scapat cu viata… dand viata. Stiu ca spuneam fara oprire Multumesc! Multumesc! Multumesc!”, a continuat Adela Popescu.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *