Search for content, post, videos

Adela Popescu, marturisiri despre chinul pe care l-a trait cand a nascut: ”Eram epuizata!”

A trait momente minunate zilele trecute, cand fiul ei, Alexandru, a implinit doi ani de zile, insa Adela Popescu nu poate uita cat de greu i-a fost atunci cand a nascut.

In urma cu doi ani de zile, Adela Popescu se pregatea sa devina mama, insa contractiile si durerile erau atat de puternice, ca nu le poate uita nici acum.

„Eram pe terasa prietenilor nostri, cei ce urmau sa devina nasii lui Alexandru, si urmaream cu sufletul la gura meciul Romania-Franta.

De vreo doua zile incepusem sa am niste dureri de spate. In seara aceea insa se intensificasera si Anca Sultan, medicul meu, mi-a spus sa o sun neaparat in cazul in care se ingroasa gluma.

-Ma, iubire, am niste dureri de spate ce vin ca niste valuri. Cred ca vreau la maternitate. Asa, de control.

-Iubita, mergem, dar stai sa se termine meciul. (…)

E drept ca eram deja in 39 de saptamani si 4 zile, insa imi imaginasem momentul asta in fel si chip, dar niciodata asa. (…) Am fost invitata intr-un salon, m-am schimbat frumos in camasuta de noapte, linistita ca voi dormi bustean cine stie pana cand. I-am spus lui Radu sa mearga linistit acasa la Ciu si ca il sun eu daca e ceva. (…)

Ma internasem la 01:00 si 4:00 dimineata ma gasea chircita de durere. (…) Se facuse 7 dimineata, eu eram aproape lesinata.

Venisera deja la spital Radu, familia mea si cativa prieteni. (…)

Expulzia… cel mai intens moment din viata mea. Stii ca viata puiului tau depinde de acea clipa. Nu e loc de menajamente si de intarzieri. Pe viata si pe moarte.”, a scris Adela pe blogul sau.

De asemenea, ea a vorbit si despre petrecerea fiului ei si a povestit ca a fost foarte frumos, desi a fost un party restrans: „Din cauza catorva zile de febra si a unor bubite nedorite, am contramandat petrecerea baietelului la care erau invitati pe langa membrii familiei, si prietenii nostri alaturi de copiii lor. Nu am vrut sa riscam nimic, mai ales ca amicii lui Alexandru sunt copilasi de varsta lui cu sistemul imunitar in formare. (…)”, a marturisit ea pe blogul personal.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *