Search for content, post, videos

7 reguli de “supravietuire” dupa nastere

Dupa nastere si dupa ce ajungi acasa cu bebelusul vor fi momente in care te vei simti epuizata, stresata sau coplesita.

 

Este o perioada mai dificila pentru proaspata mamica, cel putin pana cand se obisnuieste cu transformarile emotionale si cu modificarea stilului de viata. Iti oferim cateva sugestii care sa te ajute sa „supravietuiesti” dupa nastere.

 

1. Cere ajutor. Accepta ofertele de ajutor de la prieteni si de la membrii familiei, si nu te teme sa cei ajutor. Fa o lista cu sarcinile care trebuie facute astfel ca fiecare din cei care se ofera sa te ajute sa aiba o treaba precisa.

 

2. Iesi din casa. Oricine ar sta in casa cu un nou-nascut care plange incontinuu ar fi cu nervii la pamant. Scoate bebelusul afara la o plimbare sau gaseste pe cineva sa aiba grija de el cateva ore cat timp faci o plimbare sau mergi in oras. Poate gasesti sa te alaturi unui grup de mamici si sa iesiti toate la plimbare cu bebelusii.

 

3. Simplifica. Curatenia din casa nu trebuie sa fie prima ta grija acum. Este mai important sa te odihnesti suficient si sa ai grija de bebelus decat sa ai o casa care straluceste de curatenie. Accepta putina dezordine in viata ta.

 

Citeste continuarea pe bebelu.ro 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *