Search for content, post, videos

VIDEOCLIP EXPLICATIV Machiajul pentru aspect natural

Realizarea machiajului pentru a obtine un aspect cat mai natural nu este deloc un lucru greu.

Acest tip de machiaj presupune folosirea unui fond de ten cat se poate de apropiat de culoarea naturala a pielii si totodata este foarte apreciat la inceputul sezonului cald.

Un aspect natural este mereu bine primit de cei din jur si da impresia de prospetime si tinerete, lucru dorit de fiecare dintre noi.

Astfel, pentru realizarea unui astfel de machiaj trebui in primul rand sa scapam de umbrele de sub ochi. Putem folosi un fond de ten deschis pe care sa il aplicam sub ochi, pana cand obtinem o culoare uniforma.

Pentru a face ca fondul de ten sa nu iasa deloc din decor, trebuie neaparat sa folosim o pudra a carei culoare sa fie identica cu cea a fondului de ten.

Acest lucru va duce la o uniformizare a culorii de pe fata, care va fi cat se poate de aproape deculoarea naturala insa va ascunde micile imperfectiuni.

5 pensule care nu trebuie sa lipseasca din trusa de machiaj

Ochii nu trebuie machiati deloc execsiv! Pentru realizarea unui astfel de machiaj este indicata daor folosirea unui creion de ochi, pentru contur. Astfel va fi scoasa in evidenta culoarea naturala a ochilor.

Buzele trebuie date doar cu putin gloss pentru stralucire.

Respectand pasii de mai sus veti obtine un machiaj natural perfect pentru primavara. Pentru mai multe idei, va invitam sa urmariti instructiunile din videoclipul de mai jos!

VIDEO

 

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">ElenaTeneMachiaj</cite>

    Cursuri de machiaj  individual.Pret:95-280RON.
    Machiaj de mireasa/ocazie. Pret:200RON
     Tel:0767274987       
    Machiajul in functie de tipul de ten (demachiere/pregatire ten)Prezentarea pensulelor de machiaj, alegerea si utilizarea corecta a acestora Ordinea operatiilor Colorimetrie, combinarea culorilor. Aplicarea fondului de ten si corectarea fetei. Machiajul sprancenelor. Tehnica aplicarii blushuluiTehnica „V”,machiaj in 10 min. Sfaturi  pentru machiaj de durata,aplicarea genelor false.Machiaj de zi & machiaj  de seara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *