Search for content, post, videos

VIDEOCLIP EXPLICATIV Cum realizezi machiajul arabesc

Este un lucru cunoscut ca machiajul arabesc este unul dintre cele mai sensuale tipuri de machiaj si se preteaza in special pentru momentele in care vrem sa fim cu adevarat cuceritoare.

Pentru realizarea unui astfel de machiaj nu este nevoie insa de foarte mult talent. Este de ajuns sa urmam o serie de pasi clari in urma carora vom obtine rezultatele dorite.

In primul rand, trebuie sa ne preparam tenul pentru a-l face sa arate stralucitor. Acest lucru se realizeaza evident cu ajutorul unui fond de ten care are si proprietati hidratante puternice.

Dupa aplicarea fondului de ten, dupa cum se vede in videoclipul de mai jos, ne indreptam atentia asupra ochilor. Pentru a obtine un efect cu adevarat puternic, este indicat sa folosim ceea ce se numeste machiajul ochi de pisica. Asta inseamna ca vom curba, cu ajutorul creionului, cozile ochilor pentru a da impresia de siretenie.

Este indicat can intreg ochiul sa fie inconjurat de culori in antiteza cu culoarea naturala a pupilei, pentru a obtine un efect superb de contrast.

sprancenele trebuie conturate foarte bine, iar colturile exterioare ale acestora trebuie ridicate in sus. Este indicat totodata sa folosim gene false pentru a obtine efectul sensual dorit.

Pleoapele pot fi acoperite, in partea superioara, cu farduri din culori vii iar buzele trebuie sa fie pictate in asa fel incat sa dea impresia de foc.

Este de ajuns sa urmarim imaginile de mai jos ca sa ne dam seama cum sa realizam perfect un machiaj turcesc.

VIDEO

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *