Search for content, post, videos

VIDEO Tus, creion sau gel eyeliner, tu ce preferi?

Inainte gaseai pe piata doar clasicul dermatograf sau in cel mai bun caz un tus pentru ochi. Timpul a trecut, tehnologia a avansat si a mai aparut pe piata un nou produs care face exact acelasi lucru numai ca de aceasta data este sub forma de gel.

 

Tusul pentru ochi

 

Tusul pentru ochi este un produs lichid care se aplica cu ajutorul unei pensule speciale, subtiri, pentru obtinerea efectului de „cat eyes”. Acesta se gaseste in comert sub forma lichida intr-o sticluta adaptata cu pensula speciala. Nu are un pret ridicat, ba chiar am spune ca este pentru buzunarul tuturor. Atentie insa! Este nevoie de o mana ferma pentru aplicarea corect pe pleoapa, iar marele sau dezavantaj este ca incepe sa curga foarte usor in anumite conditii. Cateva picaturi de ploaie, putina transpiratie sau umezirea excesiva a ochilor pot cauza intinderea tusului

 

Creionul pentru ochi sau dermatograful

 

Printre clasicele produse folosite in machiajul ochilor se afla dermatograful. Este o solutie ieftina si un produs care se gaseste in orice magazin specializat si nu numai. Are forma unui clasic creion cu mina ce trebuie ascutit atunci cand mina se toceste sau se termina. Se aplica foarte usor. La fel ca tusul, si dermatograful se poate intinde. Exista insa o metoda pentru a evita aceasta situatie neplacuta si, mai ales, inestetica: inainte sa aplicati creionul de ochi, tamponati usor cu pudra sau aplicati un strat din fardul pe care ati ales sa-l folositi in acel moment.

 

Gelul eyeliner

 

Deja modernul eyeliner este transformat intr-un gel dens care se aplica cu o pensula speciala, dar pe care, din pacate, trebuie sa o cumperi separat. Il gasim deseori in magazinele specializate sub forma rotunda a unui recipient din plastic cu capac. Are un pret mai ridicat fata de produsele anterioare, insa nu curge, nu se intinde si este foarte usor de aplicat.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *