Search for content, post, videos

VIDEO Tendinte in machiaj toamna 2013! Ce sa faci ca sa arati ravasitor!

Toamna aceasta pregăteşte surprize plăcute în materie de machiaj. Se poartă sprâncenele puternic conturate, fardurile în tonuri pământii şi rujurile în culori tari.

Pune-ti in valoare personalitatea puternica si opteaza pentru culoare, fie ca este vorba de un ruj rosu sau de farduri in culori vibrante. Nuantele de rosu inchis si mov sunt vedetele acestui sezon, asa ca nu te teme sa iti conturezi ochii in culori cat mai puternice.

Cat eyes sau smokey. Exista mai multe moduri pentru realizarea machiajului cat eyes. Daca nu esti adepta eyeliner-ului classic negru, foloseste orice nuanta este pe placul tau: albastru, mov, verde, maro.  Aici avem o multitudine de variante de la linerul negru care nu dispare, dimpotrivă, se reinventează și ia forme noi, la smokey dus aproape de extrem.

Buzele de un rosu sclipitor. Roșul sclipitor, vibrant, îndrăzneț este elementul cheie al machiajului in toamna anului 2013. Mereu în trend, rujul roșu creează un efect maxim când restul machiajului este minimalist, privirea fiind atrasă de roșul buzelor.
Sprâncenele groase si dese. Vera Wang propune sprâncenele aproape negre, extrem de stufoase, puternice și expresive.

Ten curat si neted. Tenul este curat, luminos si neted pentru a crea un look cat mai natural. Blushul va fi un must have în paletele de machiaj ale iernii, evident folosit atât cât să ne facă să strălucim și ales în funcție de nuanța tenului.

In tendintele toamnei 2013 ne vom bucura de culoare, naturalete, nonconformism, de efecte dramatice in machiaj, pe care le vom adapta stilului nostru personal, pentru a ne aduce un strop de stralucire si originalitate anul acesta.

VIDEO

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *